Gratis verzending op het hele assortiment.

Voor 12:00 uur besteld = vandaag verzonden.

Veilig betalen met iDeal of Paypal.


Algemene Voorwaarden

Verzending binnen Nederland
Wij verzenden direct na betaling. Wij verzenden alleen pakketten binnen Nederland. Wilt u een bestelling plaatsen die naar het buitenland verzonden moet worden? Neem dan a.u.b. contact met ons op via info@sfeerkachel.com of via het contactformulier

Betaling binnen Nederland
U kunt in onze webshop betalen met:
- iDeal
- Paypal

Onze iDeal applicatie loopt via Mollie BV. U kunt ten alle tijden onze contactgegevens opvragen bij onze partner. Mocht er onverwachts wat mis gaan tijdens een betaling via iDeal, neemt u alstublieft eerst contact op via info@sfeerkachel.com of via het contactformulier.

Inhoud content externe partijen
Ondanks zorgvuldige controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de externe pagina's waar wij naar linken en hun exploitanten

14 dagen bedenktijd
De wettelijke bedenktijd bij kopen op afstand is sinds 13 juni 2014 veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat u (de consument) het product ontvangt. Dit betekend dat u een zichttermijn heeft van 14 dagen om het product uitgebreid te inspecteren en om te kijken of het volledig naar uw wens is. U mag een product zonder opgaaf van reden terugsturen. Het product dient in de originele verpakking te worden geretourneerd. Als u een product retour stuurt en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten van de terugzending, als u gebruik maakt van de bedenktijd. Wij adviseren de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Zichttermijn
Tijdens de 14 dagen zichttermijn mag u het product bekijken en eventueel plaatsen op de juiste plek. U mag echter de kachel niet in gebruik nemen in combinatie met bio-ethanol of brand gel, vanwege veiligheidsredenen bij het retourneren van de kachel. U mag de kachel dus uit de verpakking halen en grondig inspecteren, maar niet aansteken.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor bedrijven.

14 dagen verstreken
Na het verstrijken van het zichttermijn is het niet meer mogelijk om zonder overleg te retourneren. U kunt eventueel wel aanspraak maken op de garantie voor het betreffende product, omdat u altijd recht heeft op een deugdelijk product. Wij hanteren in ieder geval een garantietermijn die overeenkomt met de fabrieksgarantie.

Retouradres:
Sfeerkachel.com
Boerefijn Technology
Servatiusstraat 11
7121 EN, Aalten

Garantie
Wij hanteren in ieder geval een garantietermijn die overeenkomt met de fabrieksgarantie. In de meeste gevallen geldt er een garantie termijn van 12 maanden. De garantie termijn van elk product wordt vermeld op de productpagina en op uw factuur. Mocht uw product defect raken binnen de garantie termijn, dan heeft u het recht om het product retour te sturen naar ons. Vul daarvoor het retour formulier aub in. Bewaar a.u.b. de factuur en de verpakking, voor snelle verwerking van producten die retour gaan.

Aansprakelijkheid
Voor de goederen die u bij ons koopt:
- Wij nemen verantwoordelijkheid voor de ontvangst van een deugdelijk product, dit betekend dat als u niet tevreden bent met het product omdat het mankementen vertoont, u het mag retourneren. Dit kunt u doen via de retour pagina
- Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verkeerd gebruik van onze producten. Indien u geen ervaring heeft met kachels en / of bio-ethanol en brandgel, neem dan eerst contact op met een expert.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

De algemene voorwaarden zijn voor het laatst aangepast op 14-10-2015.