Gratis verzending op het hele assortiment.

Voor 12:00 uur besteld = vandaag verzonden.

Veilig betalen met iDeal of Paypal.


14 dagen bedenktijd

14 dagen bedenktijd
De wettelijke bedenktijd bij kopen op afstand is sinds 13 juni 2014 veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat u (de consument) het product ontvangt. Dit betekend dat u een zichttermijn heeft van 14 dagen om het product uitgebreid te inspecteren en om te kijken of het volledig naar uw wens is. U mag een product zonder opgaaf van reden terugsturen. Het product dient in de originele verpakking te worden geretourneerd. Als u een product retour stuurt en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten van de terugzending, als u gebruik maakt van de bedenktijd. Wij adviseren de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Zichttermijn
Tijdens de 14 dagen zichttermijn mag u het product bekijken en eventueel plaatsen op de juiste plek. U mag echter de kachel niet in gebruik nemen in combinatie met bio-ethanol of brand gel, vanwege veiligheidsredenen bij het retourneren van de kachel. U mag de kachel dus uit de verpakking halen en grondig inspecteren, maar niet aansteken.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor bedrijven.

14 dagen verstreken
Na het verstrijken van het zichttermijn is het niet meer mogelijk om zonder overleg te retourneren. U kunt eventueel wel aanspraak maken op de garantie voor het betreffende product, omdat u altijd recht heeft op een deugdelijk product. Wij hanteren in ieder geval een garantietermijn die overeenkomt met de fabrieksgarantie.

Retouradres:
Sfeerkachel.com
Boerefijn Technology
Servatiusstraat 11
7121 EN, Aalten

E-mail:
info@sfeerkachel.com
emiel@boerefijn.org